15 maig, 17 / post / Notícies
Presentem la 1a Marxa de l’Anell

L’Ajuntament de Vila-sana, amb la col·laboració de Boira Experience organitzen la primera edició de la Marxa de l’Anell, una trobada esportiva especialment pensada pels amants del “running”, que permetrà als seus participants descobrir els encants de bona part del terme municipal de Vila-sana des d’una nova i atractiva perspectiva.

La Marxa de l’Anell, de dificultat mitjana, es podrà realitzar a peu o corrent, però no tindrà un caràcter competitiu, de manera que no serà puntuable per a cap prova inclosa calendari competitiu català.

RECORREGUT

La Marxa de l’Anell tindrà un recorregut total de 21 kilòmetres, perfectament senyalitzats, que recorreran bona part del terme municipal de Vila-sana, un recorregut pla i per camins de terra, un fet insòlit per aquests tipus de distàncies, on el recorregut acostuma a transcórrer per damunt d’asfalt.  A més a més els participants podran gaudir dels fantàstics paisatges que ofereix el Pla d’Urgell, com el de l’Estany d’Ivars i Vila-sana entre d’altres.

També hem creat una versió més curta de 10 km que sortirà de Vila-sana, donarà el tomb a l’estany i tornarà al lloc d’inici de la marxa pels que no estan acostumats a les distàncies llargues.

AVITUALLAMENTS

Al llarg del recorregut, i en finalitzar la prova, adequarem diferents punts d’avituallament – que comptaran amb un gran nombre de productes de proximitat– per fer més suportable aquesta marxa.

Avituallaments líquids (kms 5, 15) 
– Aigua
– Begudes isotòniques
– Aigua amb mel

Avituallaments líquids i sòlids (kms 10)
– Pa amb oli i xocolata o coca amb xocolata
– Fruits secs
– Sucs eco
– Fruita fresca
– Aigua
– Iogurt batut

Avituallament final (km 21)
– Entrepà (llonganissa o formatge)
– Refrescs
– Vi

INSCRIPCIONS

Seguiu el següent enllaç per realitzar la vostra inscripció: bit.ly/inscripcions_anell

Des del moment de formalitzar la inscripció i fins 12 dies abans de l’inici de la marxa, és podrà demanar la devolució de l’import de la inscripció. Però amb una penalització de 4€ per despeses de gestió i logística de l’organització.

Tots els participants podran gaudir d’entrada gratuïta a les piscines municipals de Vila-sana a l’acabar la marxa.

HORARIS I LOCALITZACIÓ

  • Sortida: 08.30h, PARC DEL PLATANER/PISCINES de Vila-sana (Pla d’Urgell, Lleida)
  • Recollida de braçalets acreditatius: 07.00h

REGLAMENT

Aquest és el reglament que s’accepta implícitament al fer la teva inscripció a la marxa: Reglament Marxa de l’Anell 2017

No next posts

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *