Recorreguts

La 3a Marxa de la Boira té dues opcions de circuit, un de curt de 10 km i un de llarg de 22 km.

El circuit curt és apte per a totes les edats però requereix uns mínims de forma física per completar-lo. El circuit llarg requereix una forma física més elevada i no es apte per a tots els públics. En cas de dubte, recomanem primer caminar o córrer el circuit curt i si el completeu satisfactòriament, podreu provar el circuit llarg en pròximes edicions.


CIRCUIT CURT · 10 km

1 avituallament + tast de cassola.

El circuit curt comença al pavelló Pla d’Urgell de Mollerussa – l’Avinguda del Canal d’Urgell – marge dret de la banqueta del Canal d’Urgell. En aquest punt el circuit curt es separa del llarg, és molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit – Salt del Duran, avituallament (km. 05 aprox). La tornada es farà pel mateix recorregut però a l’inversa. Feu clic aquí per visualitzar-lo al mapa: bit.ly/circuitcurt

Vista global del circuit curt:CIRCUIT LLARG · 22 km

3 avituallaments (2 de petits) + tast de cassola

El circuit llarg comença davant del Pavelló Pla d’Urgell de Mollerussa – Avinguda del Canal d’Urgell – Banqueta del Canal d’Urgell – Camí de Belianes – Salt del Duran – Vva de Bellpuig – Camí de Mollerussa – Banqueta del Canal d’Urgell – Avinguda del Canal d’Urgell – Pavelló Pla d’Urgell de Mollerussa.

Feu clic aquí per visualitzar-lo al mapa: bit.ly/circuitllarg

Vista global del circuit llarg:


inscriu